Bekijk ons filmpje. Melkveehouderij Oudshoorn

Cono Kaasmakers

Beemster Kaas

Bezoekerscentrum Beemster

Met de klas naar de boerderij, melk zelf een koe en je weet voor altijd waar de melk vandaan komt!
Help mee met het verzorgen van de dieren, leer over de dieren, over De Beemster, over het leven in de sloot en maak zelf iets lekkers klaar met producten van onze boerderij!

Dit zijn enkele voorbeelden van onderdelen uit ons lesprogramma belevend leren.
Een les van 4 uur voor de groepen 5 t/m 8, in overleg ook voor lagere groepen.

Boerderij educatie is bedoeld om jongeren op actieve en belevende wijze, middels hoofd, hart en handen kennis te laten maken met en waardering te krijgen voor het platteland en al haar facetten. Het lesprogramma kan in overleg ook afgestemd worden op een bepaald thema en is afhankelijk van het seizoen en het weer opgesteld.

Neem voor meer informatie over doelstellingen, kerndoelen en de invulling van de les contact met ons op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Sandra 0621199872.

Graag tot ziens!

Boerderij Educatie Koezicht Beemster

 

Op Tour bij de Boer.

Vanaf 1 juni organiseren we speciaal voor gezinnen een educatieve tour. Via facebook houden we u op de hoogte wanneer we weer een tour doen.

U kunt zich dan opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We hebben plaats voor 30 personen, reserveren kan voor groepjes vanaf 4  tot 6 personen, per groepje is altijd minimaal 1 volwassene mee,  de tour is geschikt voor kinderen vanaf groep 4/5, jongere kinderen hebben misschien wat hulp van hun ouders, broer of zus nodig voor het doen van de opdrachten. 

Na ontvangst en welkom gaan jullie als groepje op pad om de opdrachten op de boerderij te doen, in ruim 2 uur leer je van alles over onze boerderij, voedsel, de dieren, De Beemster, duurzame energie enz. 

Kijk voor meer info onder het kopje boerderij educatie op deze site.

Kosten € 9,50 per persoon, dit is incl. koffie/thee/limonade en wat lekkers ( dat ga je zelf maken)

Na betaling krijgt u een groeps nummer toegewezen en kunt u deelnemen aan de tour.

Wij zijn prima met de auto en fiets te bereiken en parkeren kan op eigen erf. 

Toilet is aanwezig. 

 

 

 

 

 


Koezicht Beemster